top of page
Aktiviteter
Pandoras Box

150 år av diplomatiska relationer mellan Japan och Sverige
"Pandora's Box" - Performance Art med Live musik och Japansk kalligrafi. Framförandet uttrycker historien om "Pandoras Box" med en kombination av musik, japansk kalligrafi, film, recitation och scenkonst. Blandningen av konstformer ger oss tillgång till att uttrycka både japansk och svensk kultur i framförandet. Kalligrafin utförs med genuina japanska materiel och tekniker, såsom "fude" (stor kalligrafi-pensel) och "hanshi" (stora japanska pappersark).

Plats: Teater PERO
Address: 114, Sveavägen, 113 50 Stockholm
Datum: Söndagen den 12 Augusti 2018
14:00 Dörrarna öppnas
14:30 Performance Art (c.a 70min) och kalligrafi workshop

Kalligrafidemonstration

 

Bjud era viktiga kunder på en ny och spännande upplevelse

Klädd i traditionell kimono och en japanskinspirerad miljö, målar jag vackra tecken. Upptäck hur äkta japansk konst blir till från tomma intet.

Kurser i kalligrafi

 

i grupp

Upptäck en kanske oanad talang hos dig själv. Lär dig måla japansk kalligrafi i eget tempo och på en tid som passar dig. Kalligrafikurser kommer att genomföras varannan vecka på kvällstid. Sessionen kommer att vara i ca. 4 timmar under vilken du kan komma och gå som det passar dig. Varje session innehåller både en teoretisk instruktionsdel och tid för praktik. Se sidan XXX för datum och tid.

Privat

Skänk dig själv eller någon annan en ny och spännande upplevelse. Ge bort en privat kalligrafikurs som en födelsedagspresent eller böllopsgåva. Ett vackert presentkort och diplom ingår.

Kick off och Team-building

Inled eller avsluta er Kick off med en annorlunda och inspirerande förevisning av äkta japansk kultur uttryckt i ett fåtal och perfekta penseldrag. Penseldragen i Japansk kalligrafi förkropsligar andan och själen och speglar mycket väl de ideal de flesta företag vill kännas vid,. Perfektion, koncentration, disciplin och harmoni.

 

Följ upp den inspirerande demonstrationen med tid för workshop.

Låt medarbetarna själva prova på att måla kalligrafi och få en känsla för vad som krävs för att bli en kalligrafimästare.

bottom of page